Welkom bij ‘haak je mee’.
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen. Ik heb deze site gemaakt om mijn haakwerk te delen en je misschien wel te inspireren.

Ik haak nog niet zo lang; in mei 2014 stuitte ik toevallig op een ‘crochet-a-long’ op Facebook en wilde ik dat haken toch ook eens gaan leren. Bij de crochet-a-long kreeg je iedere week een deel van een patroon voor een deken. Erg leuk, want zo kon ik oefenen met de verschillende steken.
Helaas heb ik de deken niet afgemaakt, maar kwamen er allerlei andere projecten op mijn weg: amigurimi’s, kussens, decoraties en natuurlijk gehaakt speelgoed voor mijn dochtertje.

Er zijn veel patronen op internet te vinden, maar het is ook leuk om zelf dingen te ontwerpen. Een aantal van mijn patronen vind je al op deze website. Mijn eerste patroon is de grote roze beer, die ik inmiddels al op verschillende facebookgroepen voorbij heb zien komen.

Kijk gerust eens rond en mocht je tips of opmerkingen hebben: reacties zijn altijd welkom!
Wil je op de hoogte blijven van mijn patronen? Kijk eens op facebook haakjemee en like de pagina.

Ingrid Geerings

20 Comments

 • je hebt mooie stukjes erop staan die SpongeBob heb je daar het patroon van mijn dochter is daar zo zot van

 • Hallo wat een leuke site zeg. Ik vroeg me af of je ook een patroon hebt van toy story, m.n. Woody. Mijn kleindochter is helemaal gek van die poppen en ik zou het zo leuk vinden om er eentje te maken. En heb je ook minion poppen?
  Lieve groetjes
  Stella

 • Wat een leuk en mooie die site en wat is de roze beer mooie ga ik zeker maken voor mijn kleindochter ben nu nog met wat anders bezig, en bedankt dat je dit wilt delen met ons

 • Hallo ik ben met de paashaas begonnen maar klopt het dat de doorsnee van het hoofd 26 cm is? zou je mij de vraag kunnen beantwoorden
  Groetjes van Molly

  • Dat kan wel kloppen. Het hoofd is best groot namelijk. Ligt ook aan het garen dat je gebruikt en hoe los of vast je haakt.

 • Hallo ik kwam toevallig op jou site terecht van de roze beer vond het helemaal geweldig ik heb hetveranderd in een panda beer Mijnkleinzoon krijgt straks een panda beer kamer dus hij was er erg blij mee

 • Goedenavond.

  Klopt het dat het patroon voor de sneeuwpoppen zo’n gigantische lap wordt? Het lijkt maar een popje op de foto. Als u mij een e-mailadres stuurt, kan ik een foto sturen.

  Met vriendelijke groet,

  Aafke Klopman.

 • Hoi Juf Ingrid,

  Ik vind het leuk dat je zo’n mooie site hebt. En wij (mijn vader, moeder en Jasper) vinden het super knap wat je allemaal kan maken.

  Groetjes,
  Marijn

 • Ik ben die mooi dinosaurus aan het haken maar ik snap niet wat er bedoeld wordt met haak 5 x(3v- 1meerd) vanaf toer 30. Misschien wat dom van mij, maar zou u het me kunnen uitleggen.
  Bij voorbaat alvast dank, vriendelijke groet Hennie

 • toevallig ben ik op je site, je hebt leuke patronen erbij zitten die mij aanspreken zeker de kussens met die aparte steek vind ik mooi en de knuffels niet te vergeten het zijn schatjes .

 • Wat maak je mooie en leuke dingen.
  Zo leuk dat je patronen deelt.
  Ik wil ook heel graag de omdraaiknuffel proberen te maken.
  Als ik hem af heb en ik ga hem showen zal ik je naam erbij vermelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *