Haakjemee aan de haak

Publiceren voor een tijdschrift: Haakjemee aan de haak!

Vorig jaar kwam er een oproep van het magazine Aan de haak. Ze waren op zoek naar nieuwe ontwerpers en als je dat iets leek, mocht je reageren. Dat leek me erg gaaf, haakjemee aan de haak!

Dus heb ik een e-mail gestuurd en ik vond dit erg spannend. Er staan toch patronen van bekende ontwerpers in, het is een hele eer om daar tussen te mogen staan. Gelukkig kreeg ik al snel een positieve reactie en mocht ik aan de slag. Op dit moment zijn er al twee edities uitgekomen met een patroon van Haakjemee!

Uiteraard ben ik megatrots en wil ik het ook graag hier even delen. Intussen ben ik alweer bezig met twee nieuwe patronen die waarschijnlijk later dit jaar gepubliceerd zullen worden. Daarnaast heb ik allerlei ideeën voor de website. Dat heeft even stilgelegen, maar wordt snel weer opgepakt.

Haakjemee aan de haak

Heb jij de edities al binnen? In nr 26 vind je mijn silver green poncho en in de amigurumi special 2 staat mijn trotse pauw. Je kunt ze hier bestellen: poncho, pauw

Haakjemee aan de haak

Ik wens jullie veel haakplezier! Wil je op de hoogte blijven?

Voor vragen en opmerkingen kun je terecht op mijn Facebookpagina. Kijk ook eens op mijn Instagram, Twitter of volg me op Youtube.

Dit vind je misschien ook leuk: poncho, vogel